26 червня Український Haute Couture від Караванської

Традиційна спеціальна фешн-подія в рамках Leopolis Jazz Fest – показ нової колекції Оксани Караванської. Цього року – в колоборації із текстильною дизайнеркою Ксенією Уманською   

 

Літо. Мода. Джаз – добра спільна традиція найкреативнішої дизайнерки України Оксани Караванської і одного з найвідоміших у світі джазових фестивалів Leopolis Jazz Fest продовжується! Цьогоріч уже вшосте в унісон із концертами найкращих джазменів світу у Львові відбудеться показ Український Haute Couture. І вперше – у квітучо-зеленому Ботанічному саду ЛНУ ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44) – у суботу, 26 червня, о 17:00. 

 

Львівський прем’єра нової колекції Караванської – своєрідне продовження гучного показу-провокації Existential Fashion Error, який відбувся у травні в Києві, у відкритому просторі інноваційного парку UNIT.City. Місяць тому дизайнерка вперше представила свою нову колекцію, створену разом із текстильним дизайнером Ксенією Уманською, випускницею London College of Fashion. Фешн-тандем зруйнував ілюзорні стереотипи Sustainable Fashion і голосно заговорив про персональну відповідальність у моді. 26 червня в Ботанічному саду у Львові новий модний бренд Karavanska Umanska покаже колекцію, метою якої є продемонструвати продовження традицій наших предків закладати у вишивку не лише красу, а й певний зміст.

  • Це наша спроба передати через авторську концептуальну вишивку ті теми, які хвилюють людство у третьому тисячолітті, - каже Оксана Караванська. – Ми говоримо про ці проблеми через фешн. Це концепт про інтелектуальну моду, яка несе сенси. Навіть більше - це наша персональна відповідальність в моді.

Нова колекція від Karavanska Umanska – це не просто фешн-виклик, а непересічний соціальний проєкт на підтримку доброчинної ініціативи «Будь потужною на 300W(omen)», яка ініціювала проєкт придбання роботизованого комплексу для відновлення ходьби тяжко травмованих бійців GЕ-O System Evolution (виробник - Reha Technology, Швейцарія) вартістю якого – 288 000 євро.

КВИТКИ онлайн:  https://okaravanska.com/buy_ticket